Skip to main content

Fillers

Juvederm filler behandling

Hos LXK Beauty anvender vi Juvederm filler forhandlet igennem Allergan.

Juvederm er en ikke-permanent filler der injiceres under huden med en tynd steril nål. Der er en hudforskønnende behandling bestående hyaluronsyre-gel (et sukkerstof). Juvederm er et af verdens mest populære og veldokumenterede brands inden for HA-fillers.

Juvederm produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles. Juvederm – filler er en gel, der integreres i vævet, hvor den udfylder linjer og rynker, forstærker konturer eller giver en diskret ekstra volumen. Huden vil udglattes og bliver mere spændstig, og du vil opnå et mere frisk og ungdommeligt udtryk med det samme. Vi anvender den patenteret Juvéderm VYCROSS Technology, Juvederm Volbella, Juvéderm Volift og Juvederm Voluma, alle med forskellig løftekapacitet/viskositet og hvor din fordel er mindre hævelse lige efter behandlingen, en forbedret glathed og længere holdbarhed. Ligeledes anvendes ”gold standard” HYLACROSS Technology; Juvederm Ultra 3/Juvederm Ultra Smile.

 

Resultat og holdbarhed

Du opnår et øjeblikkeligt resultat og du behøver ikke at vente for at få et forfrisket udseende. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilke områder af ansigtet der injiceres, samt hvilke produkter der anvendes. Veldokumenteret evidens understøtter holdbarheden fra 12 måneder op til 18 måneder.

Holdbarheden afhænger desuden af blodcirkulation, kroppens nedbrydningsevne og hvor meget man bevæger de områder, der er injiceret. Erfaringer viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.Juvederm Voluma anvendes til eksempelvis kinder, marionetlinjer, hage, kæbe. Holdbarhed op til 18 måneder.

 

Behandlingstyper

Juvederm Volift anvendes til eksempelvis læbeforstørrelse og nasolabiale fuger. Holdbarhed op til 15 måneder.

Juvederm Volbella anvendes til de fine linjer og rynker eksempelvis ”ryge”- rynker, fine linjer på kinderne og til læbekant. Holdhed op til 12 måneder.

Juvederm Ultra 3 og Ultra Smile anvendes til eksempelvis læber. Holdbarhed op til 6-12 måneder.

 

Din sikkerhed

Juvederm filler er FDA godkendt og opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger. Det æstetiske resultat afhænger dog også af den anvendte teknik, behandlerens erfaring og ikke mindst korrekt valg af produkt. Behandlingerne må kun udføres af autoriseret og certificeret speciallæge eller –sygeplejerske.