Skip to main content

Fillers

Juvederm filler behandling

Hos LXK Beauty anvender vi Juvederm og Belotero fillers.

Juvederm og Belotero er begge ikke-permanente HA fillers, der injiceres under huden med en tynd steril nål.

Filler produkter produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles. Fillers integreres i vævet, hvor den udfylder linjer og rynker, forstærker konturer eller giver en diskret ekstra volumen. Huden vil udglattes og bliver mere spændstig, og du kan ofte opnå et mere frisk og ungdommeligt udtryk med det samme.

 

Resultat og holdbarhed

Med filler behandling opnår du et øjeblikkeligt resultat og du behøver ikke at vente for at få et forfrisket udseende. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilke områder af ansigtet der injiceres, samt hvilke produkter der anvendes. Veldokumenteret evidens understøtter holdbarheden fra 8 måneder op til 18 måneder.

Holdbarheden afhænger desuden af blodcirkulation, kroppens nedbrydningsevne og hvor meget man bevæger de områder, der er injiceret. Erfaringer viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

 

 

Din sikkerhed

Behandlingerne må kun udføres af autoriseret og certificeret speciallæge eller –sygeplejerske og kun med forudgående konsultation mere end 48 timer før første behandling.

Er du tidligere konsulteret på vores klinik, behøver du ikke en ny konsultation til næste behandling.